Monday, December 12, 2011

Hi, im the famous Messi


Kalau tiap tiap hari ini macam ah boleh mati doh
Tahap kemalasan aku dah sampai terkeluar daripada graf nih
Makin lama duduk rumah, makin bertambah rasa sakit badan
Haha, dah macam warga emas tau..

Nasib baik hari ni orang Selangor cuti
So, ayah ada laah kat rumah.
Kalau tak, aku dah merayau pegi mana mana entah =,=
Tapi, kadang kadang risau gak enn
Bukan risau kena kejar anjing ke apa
Just, mana laah tau kena kidnap ke..
Aku kat comel tahap gaban, kalah ahmoi kat salon tuu

Rasanya tu je laah post kali nih,
Haha, bangun pun pukul 4 petang terus on PC
Memang terbaik life after SPM ni :D
Please, dont this at home or you will end up like me, haha